Talviset juhlajuomat – kokeile kolmea helppoa reseptiä

Pirskahteleva inkivääri-spritz, vaalea sitruksinen sangria ja höyryävän kuuma rosmariini-mustaherukkaglögi. Nämä aromikkaat joulukauden drinkit saavat makunsa ja tuoksunsa kokonaisista mausteista sekä itse tehdyistä siirapeista. Lue koko juttu

Mausteinen kurpitsacurry lämmittää mieltä ja kehoa

Pääruoaksi kurpitsacurrya luumuchutneyn sekä raitan kera ja jälkiruoaksi mehevää, kookoksella ryyditettyä banaanileipää. Näillä resepteillä loihdit oivallista lohturuokaa harmaisiin syysviikonloppuihin. Lue koko juttu

Yrttinen lohi ja muut kirpeän syksyiset herkkureseptit

Caesar-dippi aperitiivien kanssa, yrttinen lohi pääruoaksi ja jälkiruokana manteli-persikkapiirakkaa. Voiko näistä syksyisistä resepteistä olla tykkäämättä?  Lue koko juttu

Parasta piknikille – näillä resepteillä loihdit helpot ja herkulliset retkieväät

Täydellinen kesäpiknik syntyy paitsi kauniista miljööstä myös erinomaisista eväistä. Täytetty focaccia kinkulla tai kikhernetäytteellä, raikkaan hedelmäinen Pimm's Cup -drinkki ja helposti mukaan napattava vadelma-juustokakku kruunaavat retken kuin retken. Lue koko juttu

Tee ruokamatka keväiseen Italiaan ja kokeile maukasta parsapastaa

Katso kolme reseptiä, joiden avulla pääset ruokamatkalle keväiselle Välimerelle. Tomaatticonfit, parsapasta ja mantelitorttu ovat helppo trio tarjottavaksi. Lue koko juttu

Maukkaat perunareseptit: perunapizzaa, lyttypottuja ja herkullista paahdettua bataattia!

Peruna taipuu monenlaiseen makuun ja on varsinainen ruokamaailman moniottelija. Kokeile perunaa ennakkoluulottomasti esimerkiksi valkoiseen pizzaan ja aasialaishenkisiin lyttypottuihin, tai paahda perunaa muistuttavaa bataattia höysteiden kanssa uunissa herkulliseksi. Lue koko juttu

Ravintola Espassa jokainen pöytä on ikkunapöytä

Hanni Koroma suunnitteli helsinkiläiselle ravintola Espalle sisustuksen, jossa yhdistyvät kotimaiset puulajit, toritunnelma ja kodikas lämpö. Lue koko juttu

Huijarin blinipiiras on juhlava, mutta helppo talvikauden herkku

Jotain makeaa, jotain suolaista ja jotain lämmintä. Nopeasti valmistuvat peltipiirakat ja sitruksinen inkivääritoti ovat loppuvuoden ruokapöydän helppoja moniottelijoita. Lue koko juttu

Keväinen brunssi hehkuu heleissä väreissä

Keväinen aamiainen pitkän kaavan kautta on aina hyvä idea. Katso reseptimme ja hemmottele läheisiäsi herkullisella parsaklassikolla, uunipannukakulla ja verigreippi-bellineillä. Lue koko juttu

Jukka ja suklaatehdas

Goodio-suklaabrändin perustajan Jukka Peltolan kotikeittiössä valmistuu suklaaherkkuja, jotka ovat terveysruokaa. Niistä koko perhe saa hyvän mielen ja olon. Katso jutun lopusta viisi herkullista reseptiä! Lue koko juttu

Ravintola Nolla valmistaa huippuruokaa ilman hävikkiä

Halu vähentää ruokahävikkiä ilman makuun liittyviä kompromisseja sai espanjalaisen, portugalilaisen ja serbialaisen kokin taistoon kohti ekologisempaa ravintolatoimintaa. Lue koko juttu

Keramiikkataiteilija Heini Riitahuhta juhlistaa arkea kauniilla astioilla

Heini Riitahuhta rakastaa kauniita astioita ja kattauksia, joilla hän juhlistaa arkiruokailua. Tomaattikeitto nautitaan itse suunnitellusta kukkamukista. Lue koko juttu

Fiskars Norden tuo keittiöön pohjoismaisia perinteitä ja tuoretta designia

Fiskarsin uuden Norden-sarjan innoittajina ovat toimineet skandinaavisen luonnon, ruokakulttuurin ja muotoilun perinteet. Kokoelmaan kuuluu tarttumattomalla pinnoitteella viimeisteltyjä valurauta-astioita sekä puukahvaisia teräsveitsiä, jotka on valmistettu kokonaisuudessaan Suomessa. Lue koko juttu

Keskikesän parhaat drinkit

Juhannuksen ja kesäjuhlien suosikkidrinkit tarjoillaan designin siivittämänä. Esittelemme kolme kiehtovaa juomareseptiä, joiden inspiraationa on toiminut tanskalaisen Ferm Livingin lasikokoelma Ripple. Nappaa talteen reseptit ja yllätä kesävieraat aurinkoisilla drinkeillä! Lue koko juttu

Hanni Koroman keittiössä estetiikka on etusijalla

Sisustusarkkitehti Hanni Koroma on visuaalinen ruoanlaittaja. Hän kokeilee vain sellaisia reseptejä, joissa on inspiroivat kuvat. Jutun lopusta löydät Hannin ohjeet muun muassa nokkoskeittoon ja korvasienimuhennokseen. Lue koko juttu

Ravintola Grön – rennon vihreä

Vuoden ravintolaksi valittu Grön satsaa kiinnostaviin kasviksiin ja mutkattomaan tunnelmaan. Kesäiset maut elävöittävät helsinkiläisravintolan ruokalistaa sydäntalvellakin. Lue koko juttu