Klong Salvia salaattiottimet
Klong Salvia salaattiottimet
Klong Salvia salaattiottimet

Salvia salaattiottimet

Klong

92,50 €

Klong
Salvia salaattiottimet
92,50 €


  • 30 päivän palautusoikeus
  • Ilmastokompensoidut toimitukset
  • Erinomaiset arvostelut asiakkailtamme

Vain jäsenille: rajoitetun ajan saat 15 %:n alennuksen lähes kaikesta. Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään ja hyödynnä etusi! Lue lisää.


Tuotekuvaus

Klongin Salvia-salaattiottimet ovat ruotsalaisen Jonas Bohlinin käsialaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen salaattiottimien varret ovat tyylikästä tummaa puuta; toinen salaattiottimista on lisäksi varustettu reiällä, jonka kautta ylimääräinen neste ja salaatinkastike pääsee valumaan pois. Pelkistetyn muotoilunsa ansiosta Salvia-salaattiottimet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Salaattiottimet toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Materiaali
Ruostumaton teräs, puu
Väri
Teräs, tumma puu
Pituus
30,5 cm
Hoito-ohjeet
Vain käsinpesu

Jonas Bohlin

Jonas Bohlin (s. 1953) kuuluu Ruotsin arvostetuimpiin muotoilijoihin. Konstfackin taideteollisesta korkeakoulusta vuona 1981 valmistunut ja samassa oppilaitoksessa huonekalumuotoilun professorina työskennellyt Bohlin tunnetaan myös Beckmans-korkeakoulun muotoilun laitoksen sekä ruotsalaisen Klong-yrityksen perustajana. Hänen ensimmäinen menestystyönsä oli vuonna 1981 opinnäytteenä toteutettu Concrete-tuoli, jonka jälkeen hän on työskennellyt muun muassa huonekalujen, lasimuotoilun, tekstiilien ja valaistuksen parissa.

Hänen kenties tunnetuin projektinsa on 18 kuukautta kestänyt LIV, jonka aikana Bohlin osallistui neljän hengen soutuveneen rakentamiseen ja sen soutamiseen Tukholmasta Pariisiin. Projektin inspiroi Bohlinin luomaan runsaasti uutta designia. Yllätyksellisyys, kokonaisvaltaisuus ja rajojen rikkominen kuvaavatkin hyvin Bohlinin muotoilua ja työskentelytapoja. 

Katso kaikki tuotteet
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Tilaa palanen pohjoismaista onnellisuutta ja arvioi tuote ensimmäisenä!

Tällä tuotteella ei vielä ole vastuullisuusarvosanaa.
Lue lisää.