Ravintola Nolla valmistaa huippuruokaa ilman hävikkiä

Halu vähentää ruokahävikkiä ilman makuun liittyviä kompromisseja sai espanjalaisen, portugalilaisen ja serbialaisen kokin taistoon kohti ekologisempaa ravintolatoimintaa. Lue koko juttu

Keramiikkataiteilija Heini Riitahuhta juhlistaa arkea kauniilla astioilla

Heini Riitahuhta rakastaa kauniita astioita ja kattauksia, joilla hän juhlistaa arkiruokailua. Tomaattikeitto nautitaan itse suunnitellusta kukkamukista. Lue koko juttu

Fiskars Norden tuo keittiöön pohjoismaisia perinteitä ja tuoretta designia

Fiskarsin uuden Norden-sarjan innoittajina ovat toimineet skandinaavisen luonnon, ruokakulttuurin ja muotoilun perinteet. Kokoelmaan kuuluu tarttumattomalla pinnoitteella viimeisteltyjä valurauta-astioita sekä puukahvaisia teräsveitsiä, jotka on valmistettu kokonaisuudessaan Suomessa. Lue koko juttu

Keskikesän parhaat drinkit

Juhannuksen ja kesäjuhlien suosikkidrinkit tarjoillaan designin siivittämänä. Esittelemme kolme kiehtovaa juomareseptiä, joiden inspiraationa on toiminut tanskalaisen Ferm Livingin lasikokoelma Ripple. Nappaa talteen reseptit ja yllätä kesävieraat aurinkoisilla drinkeillä! Lue koko juttu

Hanni Koroman keittiössä estetiikka on etusijalla

Sisustusarkkitehti Hanni Koroma on visuaalinen ruoanlaittaja. Hän kokeilee vain sellaisia reseptejä, joissa on inspiroivat kuvat. Jutun lopusta löydät Hannin ohjeet muun muassa nokkoskeittoon ja korvasienimuhennokseen. Lue koko juttu

Ravintola Grön – rennon vihreä

Vuoden ravintolaksi valittu Grön satsaa kiinnostaviin kasviksiin ja mutkattomaan tunnelmaan. Kesäiset maut elävöittävät helsinkiläisravintolan ruokalistaa sydäntalvellakin. Lue koko juttu

Syysviikonlopun parhaat pastat

Ruokaisa pasta on täydellistä lohturuokaa syksyn viileisiin iltoihin. Nappaa talteen helpot ja nopeat reseptit ja valmista kotona ravintolatasoista pastaruokaa – makkarapastaa lihansyöjille ja mausteista kurpitsapastaa kasvisten ystäville. Lue koko juttu

Muotoilijapari Saana ja Olli: ”Meitä kiinnostaa primitiivinen ruuanlaitto”

Hyvästit vihiksille, valmispizzoille ja muulle rempparuualle! Saanan ja Ollin uudessa keittiössä kokataan ilman kiirettä ja rentoudutaan yhdessä ystävien kanssa. Lue koko juttu

Elina ja Klaus Aallon keittiössä kokataan suussa sulavaa kasvisruokaa

Muotoilijapariskunta Elina ja Klaus Aallon keittiössä innostutaan kasvisruuista. Inspiraatio saattaa löytyä naapuriravintolasta tai kaukomailta. Miltä maistuvatkaan taiwanilaiset hedelmäjäät? Lue koko juttu

Ravintola Kaskis tarjoilee oivaltavia makuelämyksiä

Ei etikettiä, ei pönötystä – turkulaisen ravintola Kaskiksen valtteja ovat tekemisen meininki ja taivaalliset maut. Katso myös klassikoksi muodostuneen Kaskiksen kalaympyrän resepti. Lue koko juttu