Piippu sokerikko

VarastossaToimitusaika 1–2 päivää


49,00 €


Lisätiedot toimituksista

Tuotekuvaus

Skagerakin Piippu-sokerikko on Salla Huhtaselan ja Wesley Waltersin yhteistyön tuloksena syntynyt veistoksellinen ja vähäeleisen kaunis tarjoiluastia kahvipöytään. Valkoisesta posliinista valmistettu, sisäpinnalta lasitettu ja ulkopuolelta mattapintainen Piippu-sokerikko koostuu pienestä pyöreästä kulhosta ja sirosta kannesta, johon on muotoiltu aukko lusikkaa varten. Täydelliset kumppanit sokerikolle ovat Piippu-kokoelman maitokannu ja kahvipannu.

Valmistaja:
Skagerak
Design:
Wesley Walters & Salla Luhtasela
Materiaali:
Posliini
Väri:
Valkoinen
Korkeus:
5 cm
Halkaisija:
9,5 cm
Vetoisuus:
125 ml
Hoito-ohjeet:
Pese kuumalla vedellä ja miedolla tiskiaineella tai astianpesukoneessa.

Suunnittelija

Wesley Walters & Salla Luhtasela

Wesley Walters & Salla Luhtasela

Wesley Walters ja Salla Luhtasela, jotka toimivat myös nimellä Studio Kaksikko, voittivat Perch-jakkarallaan ensimmäisen FDS Award -muotoilukilpailun keväällä 2016. Heitä yhdistävät paitsi samanlainen muotoilunäkemys myös vaiheikas polku designin pariin. Aalto-yliopistosta valmistuneiden muotoilijoiden harkitussa, minimalistisessa muotokielessä on vaikutteita sekä pohjoismaisesta että japanilaisesta estetiikasta.

Yhdysvalloista kotoisin oleva Walters opiskeli aluksi Itä-Aasian kieliä Berkeleyn yliopistossa ja kiinnostui muotoilusta Japanin vaihto-oppilasohjelman sekä elokuva-alan töiden myötä. Hän suoritti maisterin tutkinnon Taman taideyliopistossa Tokiossa vuonna 2012 ja jatkaa alan opintoja Helsingissä. Luhtasela puolestaan ehti työskennellä leipuri-kondiittorina sekä opiskella rakennusten konservointia ja restaurointia kunnes löysi keramiikan ja pyrki Aalto-yliopistoon vuonna 2013.

Muotoilijat tapasivat toisensa Aalto-yliopistossa, ja suunnittelevat nykyään erityisesti pelkistettyjä puu- ja keramiikkatuotteita. Luhtaselan ja Waltersin keraaminen Piippu-kahvipannu suodattimineen ylsi Muuto Talent Award 2015 -muotoilukilpailussa kolmannelle sijalle, ja helsinkiläisen Michelin-ravintola Askin menu tarjoillaan kaksikon suunnittelemilta astioilta. Menestyksekäs Perch-jakkara pääsi Nikarin tuotantoon vielä voittovuotenaan.

Lue Wesley Waltersin ja Salla Huhtaselan haastattelu >

Katso kaikki tuotteet

Katso lisää tuotteita: Astiat | Kattaus