Tuotekuvaus

Iwatemon Temal -kulhot on suunnitellut japanilainen keraamikko Kazuyoshi Osawa. Pienet kulhot sopivat esimerkiksi jälkiruokien, makeisten tai pähkinöiden tarjoiluun.

Iwatemon keraamiset kulhot dreijataan käsin Japanissa, Iwaten prefektuurissa. Materiaalina käytetty valkoinen savi on peräisin Etelä-Japanissa sijaitsevalta Kyusyun saarelta, ja lasitteena käytetään puutuhkaa vuosituhansia vanhan japanilaisen valmistusperinteen mukaisesti. Kestävyyden takaamiseksi Iwatemo-posliiniastioita poltetaan jopa 1,5 kertaa tavallista kauemmin.

Perinteisten valmistusmenetelmien myötä jokaisessa yksittäisessä kulhossa näkyy käsityön jälki. Kulhon pinta on hieman karkea, ja siinä voi näkyä esimerkiksi dreijatessa syntyneitä viivoja tai tummia pisteitä, jotka syntyvät polton yhteydessä, kun tuhkalasitteessa olevat rautahiukkaset reagoivat ilmassa olevan hapen kanssa. Yksilölliset jäljet ja tekstuurit tekevät kustakin Iwatemo-keramiikkaesineestä ainutlaatuisen kauniin.

Iwatemo

KO Temal kulho, L

Design:


Saatavuus

VarastossaToimitusaika 1–2 päivää

Määrä

Ilmainen toimitus kaikille yli 100 € tilauksille

Lue lisää toimituksista


Materiaali
Keramiikka
Väri
Magnolia
Korkeus
6 cm
Halkaisija
15,5 cm
Hoito-ohjeet
Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä

Kazuyoshi Osawa on japanilainen keraamikko, joka työskentelee Iwaten prefektuurissa Tourain posliinistudiossa. Osawa on suunnitellut tuotteita japanilaisten käsityöläisten ja suomalaisten suunnittelijoiden yhteistyöstä syntyneelle Iwatemo-brändille.

Katso kaikki tuotteet

Jaa tämä tuote