Tuotekuvaus

Iwatemon Kobukura-kulhot ovat saaneet innoitusta perinteisistä saken juomiseen tarkoitetuista kupeista. Japanilaisen keraamikon Kazuyoshi Osawan suunnittelemia kulhoja voi käyttää myös vaikkapa dippikulhona, karkkikippona tai jälkiruoka-astiana.

Kulhot dreijataan käsin Japanissa. Materiaalina käytetty valkoinen savi on peräisin Etelä-Japanissa sijaitsevalta Kyusyun saarelta, ja lasitteena käytetään puutuhkaa vuosituhansia vanhan japanilaisen valmistusperinteen mukaisesti. Kestävyyden takaamiseksi Iwatemo-posliiniastioita poltetaan jopa 1,5 kertaa tavallista kauemmin. 

Iwatemo

KO Kobukura kulho, L

Design:

36,00 €


Saatavuus

VarastossaToimitusaika 1–2 päivää

Määrä

Ilmainen toimitus kaikille yli 100 € tilauksille

Lue lisää toimituksista


Materiaali
Keramiikka
Väri
Magnolia
Korkeus
6,5 cm
Halkaisija
8,5 cm
Vetoisuus
1 dl
Hoito-ohjeet
Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä

Kazuyoshi Osawa on japanilainen keraamikko, joka työskentelee Iwaten prefektuurissa Tourain posliinistudiossa. Osawa on suunnitellut tuotteita japanilaisten käsityöläisten ja suomalaisten suunnittelijoiden yhteistyöstä syntyneelle Iwatemo-brändille.

Katso kaikki tuotteet

Jaa tämä tuote